Deze online training is voor iedereen die effectiever wil vergaderen: werken met een agenda en rollen, het voorbereiden van de vergadering en het meer bespreken in minder tijd, alsmede verslaglegging komen in deze training aan bod.

Hoe vergader je effectief?

Een leidinggevende is vaak de initiatiefnemer van de vergadering, de deelnemers komen vaak onvoorbereid binnen. Maar hoe zorg je dat ook jou medewerker zich echt betrokken voelt bij een vergadering? Hoe stel je een agenda op, hoe organiseer je een effectieve vergadering? Denk aan voorbereiding, gesprekstechnieken, luisteren, plannen en organiseren.

Tijdens deze online training geven wij antwoord op deze en andere vragen vanuit onze ervaring en expertise. Je krijgt handvatten aangereikt om op een goede manier een vergadering te leiden en deel te nemen.

Praktisch

Wij gebruiken voor deze online classroom training het platform Zoom. Je ontvangt vooraf een link voor deelname. De vergoeding bedraagt € 95,- per persoon en € 50,- voor iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie. Prijzen zijn exclusief btw. Je kunt je opgeven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.