Twintig jaar geleden ben ik gestart met Endurance. Twintig jaar lang ben ik, met heel erg veel plezier en passie, verantwoordelijk voor en betrokken bij de ontwikkeling van mensen en organisaties in binnen- en buitenland. Van klein tot groot, uitvoerend en leidinggevend, operationeel en strategisch, samen met mijn collega’s weten we op alle vragen een passend antwoord te geven.

Rob Versteeg

Vanaf het begin van Endurance ben ik hier met veel plezier werkzaam. Dat is best lang. Het voordeel is dat ik de meeste opdrachtgevers ken. Hun wensen zijn vaak bij mij al bekend en dat werkt voor hen en mij erg prettig. Dit geldt ook voor de trainers, ik weet wie waar het beste tot z’n recht komt. Samen zetten we een perfecte training neer zodat de medewerker/opdrachtgever het maximale rendement uit zijn of haar ontwikkeltraject kan halen. Ik ben van A - Z het aanspreekpunt en vind het belangrijk om een vinger aan de pols te houden en om in te springen waar nodig. Het werk is heel gevarieerd en dat spreekt me erg aan. Hierbij staat klantvriendelijkheid bij mij heel hoog in het vaandel.

Augusta van Eerten

Met veel plezier werk ik nu 7 jaar bij Endurance. Bij Endurance staat de klant altijd centraal. Ik vind het belangrijk dat alle operationele en digitale zaken rondom aangeboden trainingen goed verlopen. We kijken wat onze opdrachtgevers willen en hoe wij onze diensten daarop het beste kunnen afstemmen. We werken samen met enthousiaste en vakbekwame trainers. Het contact met de opdrachtgevers, trainers en de deelnemers vind ik erg leuk. Ook de bijkomende administratieve werkzaamheden doe ik met veel plezier.

Simone Jilderda