Geen taal die zoveel mogelijkheden biedt om je subtiel en ‘to the point’ uit te drukken als het Engels. Als liefhebber ben ik dan ook blij dat kennis van deze taal onmisbaar is in het internationale zakenleven! Ik heb werkervaring bij internationale bedrijven en ben gecertificeerd docent Engels met een Master’s degree in Marketing. Momenteel geef ik trainingen in het bedrijfsleven: Presentation skills, writing, negotiations, improving grammar and vocabulary…en op verzoek. Daarnaast ben ik docent aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zoek altijd interactie en doe het allemaal met liefde!

Leonie van Tienen

Mijn ervaring als ondernemer en trainer/coach in de recreatie, horeca en verzorging zet ik in om medewerkers, leidinggevenden en ondernemers te begeleiden in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij ben ik praktisch, authentiek, enthousiast en doelgericht. Tijdens het traject kijk ik met een creatieve blik naar manieren om het trainingsdoel te bereiken. Mijn uitgangspunt is de gedeelde passie voor de verschillende  uitdagende  werkgebieden. En vanuit mijn nieuwsgierigheid naar jouw drijfveren en persoonlijkheid vind ik samen met jou de juiste benadering om tot een optimaal resultaat te komen. Jouw praktische kennis en vaardigheden zijn hier in  van groot belang en tellen ook  zeker mee om persoonlijk nog beter te presteren.

Kortom: toon mij jouw passie!

Gretha de Vries

Als trainer sta ik voor een doelgerichte aanpak in een prettige leeromgeving. Een goed programma met een duidelijke opbouw en balans in theorie, praktijk en interactie. Ik heb veel aandacht voor jouw behoeften en die van je mededeelnemers. Het is jullie training! Een goede sfeer vind ik belangrijk en komt het leereffect erg ten goede. Ik gebruik mijn humor, nuchterheid en nieuwsgierigheid om contact met je te maken. Maar genoeg over mij, wie ben jij en wat wil je leren?

Janto Botting

Ik ben, in de afgelopen 23 jaar dat ik train, opgeschoven van docent, mentor, therapeut, trainer, coach, naar begeleider van verandertrajecten en coach on the job. Met als expertise professionele en bevlogen samenwerking genereren middels communicatie, leidinggeven en teams bouwen.

Was ik in het begin vooral sturend, instruerend en docerend bezig, tegenwoordig faciliteer ik, spar ik met je, en coach ik je bovenal (ik sta naast je!).

Als je snel wilt gaan, ga dan alleen en laat je coachen. Als je ver wilt komen, ga dan samen! En leer contact en verbinding maken.

Meet the Enduring effect! Waarom moeilijk doen als het samen kan.

John van den Enden

Met het leren van nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden ontwikkel jij jezelf. Het motiveert, inspireert en draagt bij aan gewenste veranderingen en gestelde doelstellingen. Graag ga ik met jou aan de slag om dit te bereiken.

Dorine Houdijk

Ik vind het prachtig om mensen in beweging te krijgen, ze uit te dagen tot actie! Ik help en inspireer om vooruit te komen, door te coachen op gedrag en te trainen in vaardigheden. Ik geef tools waardoor je ook daadwerkelijk zaken kunt veranderen om effectiever te zijn in werk en (zakelijke) relaties.

‘Effectief en met plezier werken’ dat is mijn missie, mijn passie en mijn drive!
Ik maak het verschil door mijn energie, humor, directheid, nieuwsgierigheid en resultaatgerichtheid.

Cristel Meijer

In mijn werk als trainingsacteur en trainer breng ik verschillende perspectieven (van bijvoorbeeld klant en werknemer) dichter bij elkaar. Ik kijk samen met deelnemers naar wat zij graag willen bereiken in hun contact met klanten en ik bied hen verschillende mogelijkheden om dit te bereiken. Mijn doel is dat deelnemers na een training met mij communicatie op werk leuker en gemakkelijker vinden.

Remy Reeders

Pragmatisme staat bij mij voorop en dat komt ook in mijn trainingen tot uitdrukking. Want, als het niet werkt in de praktijk, dan heb je er niet zoveel aan.

Koppel die no-nonsense-instelling aan een gezonde dosis humor en je hebt een perfecte bedrijfstraining, op het gebied van zakelijk Duits, communicatie rondom verzuim, omgaan met klachten, teamsamenwerking en leiderschap.

Ed Jansen

40 jaar geleden ben ik begonnen als ambitieus docent in het onderwijs. Nu ben ik dit nog steeds waarbij mijn definitie van onderwijs zich ontwikkeld heeft naar "Onderwijs is niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een VUUR".  Ook geloof ik in het lesgeven vanuit de drie-eenheid van Verbondenheid<>Betrokkenheid<>Welbevinden.

Jochem Muller

Ik ben Mark van Dieren en ben 50 jaar en een ervaren trainer, coach én adviseur. Mijn specialisme is sociale veiligheid. Ik train en coach teams op gebied van 'nog niet zo gemakkelijk' gedrag. Als trainer slijp ik bij cursisten bepaalde vaardigheden in (veelal onder stressvolle omstandigheden). Als coach kijk ik met deelnemers naar keuze -en beslismomenten. Wat vind ik belangrijk? Verbinding maken, vertrouwen creëren, veiligheid bieden en je daadwerkelijk verdiepen in je opdrachtgever en cursisten.

Mark van Dieren

Ik ben Jan Willem en ben een ervaren trainer. Ik richt mij in mijn werk als trainer en coach vooral op houding en gedrag. Dit houdt in dat ik praktische trainingen geef maar ook coaching ‘on the job’, letterlijk mee kijken, coachen op de werkvloer. In de praktijk blijkt dat deze vorm van trainen en coachen heeft meeste effect geeft, praktisch en ‘to the point’. Het beste uit mensen halen, hen tot samenwerken brengen en optimaal motiveren zijn mijn uitgangspunten tijdens een training. Ik ga in mijn trainingen uit van de visie ‘ik ben oké, jij bent oké’.

Jan Willem Schoenmakers