Dit zijn onze veiligheidstrainingen

Wil je een eigen horecabedrijf beginnen, of werk je in een borrelshop? Deze examentraining helpt je het diploma snel te behalen.

Wil je een eigen horecabedrijf beginnen, of werk je in een borrelshop? Deze ONLINE examentraining helpt je het diploma snel te behalen.

Hoe voorkom je grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer? Door dit aan de kaak te stellen en te bespreken in je team voorkom je een groot deel verzuim.

Werken volgens de normen van de hygiënecode heeft na het volgen van deze training geen geheimen meer voor je!

Het beter leren omgaan met het steeds kortere lontje van de gast kent na het volgen van deze training geen geheimen meer!

Ga je de rol van vertrouwenspersoon vervullen? Deze training helpt je om je positie en rol op een goede manier in te vullen.

Deze training helpt je op een juiste wijze te handelen in het geval je te maken krijgt met een overval.

Gezond en veilig werken zijn belangrijk om ook op de lange termijn gezond te blijven. Wij geven je tips op maat.

Door de praktische voorbeelden die je krijgt tijdens de training sta je met meer vertrouwen op de werkvloer.

Verbale agressie van gasten zorgt voor een onveilig gevoel bij medewerkers. deze praktijktraining helpt dit te voorkomen.

Wat doe je als een gast fysiek agressief wordt? Wij leren je juist te handelen. Wel zo'n veilig gevoel.

Gasten gaan steeds sneller 'door het lint'. Wij leren je de rust te bewaren.

Hoe motiveer je je mensen om te werken volgens de normen van de hygiënecode? Na deze training ben je in staat je mensen te motiveren en aan te spreken.

Bijvoorbeeld omdat er specifieke vragen liggen, een strategie moet komen, noem maar op. Kijk dan ook even bij deze onderwepen.