Inleiding

Binnen de veel sectoren is de Verklaring Sociale Hygiëne een noodzakelijk document wanneer er alcohol wordt geschonken. Ook binnen borrelshops is de verklaring een noodzaak. Een goede voorbereiding op dit examen is echter belangrijk om een goed resultaat te behalen. Tot voor kort bereidden wij deelnemers voor op het examen via een voorbereidingsopdracht en de examentraining. Dit kan nu ook via de online training Sociale Hygiëne! Afhankelijk van de doelgroep, kan ook de examentraining nog onderdeel uitmaken van een succesvolle voorbereiding.

U kunt vanaf nu op ieder moment starten (geen wachttijd!) en zich in uw eigen tempo voorbereiden op deelname aan het examen. Endurance zorgt voor een goede begeleiding op afstand en houdt u op de hoogte van de vorderingen.

Voor wie is de training bestemd?

Deze training is bestemd voor medewerkers en leidinggevenden die aan de eisen van vakbekwaamheid moeten voldoen op het terrein van Sociale Hygiëne. Zij dienen de beschikking te hebben over een PC of tablet met  internet.

Wat is de online training Sociale Hygiëne?

Binnen een eigen online omgeving gaat de deelnemer aan de slag met de lesstof. Afhankelijk van de werkomgeving is deze omgeving gericht op het werken in de horeca of een borrelshop. Het systeem zorgt ervoor dat de deelnemer ook zichzelf kan testen. De kandidaat weet dus hoe hij ervoor staat. Alle lesstof doorlopen? Meld je dan aan voor de in-company examentraining of meld je direct aan voor het examen.

Wat zijn de voordelen van deze training?

  • Het is voor de kandidaat een aantrekkelijke vorm van leren;
  • Het lesmateriaal is altijd up-to-date en gericht op de werkomgeving van de kandidaat;
  • De kandidaat krijgt direct inhoudelijke feedback bij het nakijken van de gemaakte oefentoetsen;
  • De deelnemer kan op ieder willekeurig moment met zijn opleiding starten en volgt de opleiding in zijn eigen tempo;
  • Deelnemers hoeven niet meer te wachten tot er op een groep is samengesteld. Iedere deelnemer kan starten op het moment dat hem of haar dit uitkomt;
  • Endurance volgt de vorderingen van de deelnemer op afstand en kan desgewenst een mondelinge examentraining kort voor het examen organiseren;
  • Ervaart een deelnemer een knelpunt? Onze begeleiders staan direct klaar om de deelnemer weer op gang te helpen. 

Uw investering

Vraag naar uw investering.