Endurance is zeer actief binnen de zwembranche. Veel zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen hebben de weg naar ons al gevonden. Wij hebben een aanzienlijk aantal specifieke trainingen voor de zwembranche ontwikkeld: Lesgever Zwem ABC, Bijscholing Zwem ABC, Sportief met diabetes (in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation) en veel andere bijscholingen. Wil je meer informatie over deze trainingen en workshops? Neem dan contact met ons op!

Heb je een andere specifieke vraag waar je het antwoord (nog) niet op onze site hebt kunnen vinden? Neem vooral dan ook contact met ons op! Endurance zal als samenwerkingspartner je altijd een antwoord op je vraag geven. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij altijd een passend antwoord. Kunnen wij jouw vraag niet oppakken, dan verwijzen wij je graag door naar een collega die je wel kan helpen!

Bijvoorbeeld omdat je nog in een oriënterende fase bent, er specifieke vragen liggen, een strategie moet komen, noem maar op. Kijk dan ook even bij deze onderwepen.