Algemeen

Deze online training is voor iedereen die ook in deze pittige COVID-tijden gastvriendelijk wil blijven werken. Maar hoe doe je dat wanneer je meer afstand moet houden en je gasten geregeld moet aanspreken op hun handelen?

Hoe blijf je ook nu gastvriendelijk?

COVID brengt veel lastige situaties met zich mee: meer afstand houden, vooraf reserveren door gasten, niet te veel mensen aan één tafel etc. Het is onze ervaring dat gasten hier geregeld op moeten worden aangesproken. Tegelijk wil je de goede sfeer handhaven en gastvriendelijk zijn. Maar hoe combineer je deze twee verschillende rollen? In deze online training leren wij je én gasten aan te spreken én gastvriendelijk te blijven. Je zult zien dat met de juiste inzet van deze technieken de sfeer veel beter wordt en de medewerker zich veiliger voelt.

Praktisch

Wij gebruiken voor deze online classroom training het platform Zoom. Je ontvangt vooraf een link voor deelname. De vergoeding bedraagt € 95,- per persoon en € 50,- voor iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie. Prijzen zijn exclusief btw. Je kunt je opgeven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.