Algemeen

Een team is een groep mensen die gezamenlijk verantwoordelijkheid neemt voor het werkresultaat van de gehele groep. Deze online training is bestemd voor iedereen die juist hierin beter wil scoren en tools wil krijgen aangereikt om dit doel, met zijn / haar team, te realiseren.

Hoe bouw je een (h)echt team?

Binnen een team heeft ieder teamlid een eigen rol. Maar hoe functioneert ieder teamlid hierbinnen? Welke teamrollen zijn er en hoe zorg je ervoor dat de teamleden dit ook gaan zien en dat gezamenlijke doel gaan nastreven?

Binnen deze online training komen deze en andere thema’s aan bod. Deelnemers  krijgen een vragenlijst aangereikt om binnen hun  eigen team mee aan de slag te gaan. Andere thema’s die aan bod komen zijn hoe je komt tot een synergetische besluitvorming, hoe je bruggen bouwt binnen het team en juist de verschillen gebruikt om een krachtig team te bouwen.

Praktisch

Wij gebruiken voor deze online classroom training het platform Zoom. Je ontvangt vooraf een link voor deelname. De vergoeding bedraagt € 95,- per persoon en € 50,- voor iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie. Prijzen zijn exclusief btw. Je kunt je opgeven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.