Algemeen

Deze online training is voor iedereen die effectiever een medewerker wil aansturen en binnen een team effectiever wil samenwerken.

Hoe geef je feedback?

Feedback geven start met positief gedrag van medewerkers erkennen en borgen alsmede verbetergedrag bij hen stimuleren en motiveren. Deelnemers leren objectief en met respect feedback te geven. E = K x A komt ook aan bod: het effect van de communicatie is de kwaliteit van de gespreksvaardigheden vermenigvuldigd met de acceptatie door de ander.

Tijdens deze online training geven wij antwoord op deze en andere vragen vanuit onze ervaring en expertise. Je krijgt handvatten aangereikt om op een effectieve en respectvolle wijze feedback te geven en te ontvangen.

Praktisch

Wij gebruiken voor deze online classroom training het platform Zoom. Je ontvangt vooraf een link voor deelname. De vergoeding bedraagt € 95,- per persoon en € 50,- voor iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie. Prijzen zijn exclusief btw. Je kunt je opgeven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.