Algemeen

Deze online training is voor iedereen die knelpunten ervaart in het op afstand leidinggeven. Hoe bereik je je mensen ook in deze tijd? Hoe spreek je ze aan, houd je contact en zorg je dat ze zich betrokken en verantwoordelijk blijven voelen?

Hoe geef je leiding op afstand?

Een leidinggevende is vaak de trekker van de kar. Met zijn of haar aanwezigheid worden zaken geregeld. Maar wat doe je als je elkaar, vanwege COVID, veel minder ziet en dus spreekt? Hoe houd je je mensen echt betrokken en gemotiveerd? Juist in deze moeilijke tijden is het van groot belang veel aandacht te geven aan het onderhouden van het contact met je mensen. Tevens moet je je bewust zijn van de valkuilen die leidinggeven op afstand ook kent.  

Tijdens deze online training geven wij antwoord op deze en andere vragen vanuit onze ervaring en expertise. Je krijgt handvatten aangereikt om op een goede manier jouw team op afstand te leiden en betrokken te houden.

Praktisch

Wij gebruiken voor deze online classroom training het platform Zoom. Je ontvangt vooraf een link voor deelname. De vergoeding bedraagt € 95,- per persoon en € 50,- voor iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie. Prijzen zijn exclusief btw. Je kunt je opgeven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.