Opleiding tot Praktijkopleider nu geheel gratis

Nieuws

Opleiding tot Praktijkopleider nu geheel gratis

Het opleiden van stagiaires en leerlingen is een vak apart. De opleiding praktijkopleider helpt de mensen die deze belangrijke rol (gaan) vervullen om dit op een goede manier te doen. Wij helpen jouw mensen zich de benodigde kennis en kunde eigen te maken.

Na afloop van de opleiding kunnen zij:

  • een opleidingsleerplan maken;
  • instructies geven a.d.h.v. de leerstijl van de stagiair;
  • op een professionele wijze tweegesprekken voeren en feedback geven;
  • en hebben zij ervaring opgedaan in het beoordelen van stagiaires.

Het Sociaal Fonds Recreatie en HISWA-RECRON onderschrijven het grote belang van het beschikken over zo’n gecertificeerde praktijkopleider. Vanaf dit voorjaar is het dan ook verplicht om over één of meer gecertificeerde praktijkopleiders binnen de organisatie te beschikken om stagiaires of leerlingen te mogen begeleiden. Om het grote belang van het volgen van deze opleiding te benadrukken, hebben het Sociaal Fonds en HISWA-RECRON besloten de kosten € 795,00 p.p. excl. btw. voor de opleiding volledig te vergoeden.Dit betekent dat je na afloop van de opleiding de investering geheel vergoed krijgt vanuit het Fonds. Voorwaarde is wel dat je premie afdraagt aan het Fonds.

We hebben data gepland voor open groepen:

  • 30 maart (ochtend en middag) en 10 mei a.s. (terugkomochtend).
  • 11 mei (ochtend en middag) en 29 juni a.s. (terugkomochtend).

Wil je een medewerker aanmelden, kijk op onze website onder 'binnenkort'. De locatie bepalen we zodra wij weten waar de deelnemers vandaan komen, meestal in de buurt van Amersfoort.

Wil je deze opleiding in-company plannen, laat het ons weten, we kijken samen naar data die jullie het beste schikken. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op! Wanneer je op korte termijn start, kun je voor de zomer nog klaar zijn!  

Bevindt zich binnen jullie organisatie ook horeca waarvoor je vanuit SBB verplicht moet kiezen voor SVH Leermeester? Wist je dat Endurance deze opleiding ook aanbiedt? Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.