Toerismesector verwacht 16 miljoen buitenlanders in Nederland dit jaar

Nieuws

Toerismesector verwacht 16 miljoen buitenlanders in Nederland dit jaar

Nederland krijgt dit jaar waarschijnlijk zo'n zestien miljoen toeristen uit het buitenland over de vloer. Dat is bijna 80 procent van het totaal van 2019, het laatste jaar voor de coronacrisis. Dat meldt toerismebureau NBTC. Het aantal Nederlanders dat in eigen land op vakantie gaat, is dit jaar waarschijnlijk 10 procent hoger dan voor de pandemie. Het vakantieverkeer kwam in het voorjaar van 2020 volledig stil te liggen door de corona-uitbraak. Sindsdien krabbelt de sector redelijk op. Die trend lijkt dit jaar door te zetten. Bron: NU.nl 26-09-2022

Om de buitenlandse en Nederlandse gast zich bij u thuis te laten voelen en hen daardoor de komende jaren weer terug te laten keren, dienen medewerkers in de recreatiesector hun gastvrijheidsvaardigheden te blijven ontwikkelen. Hebben zij voldoende theoretische en praktische kennis en vaardigheden om hun werk op een gemotiveerde en goede wijze te kunnen uitvoeren of is een coaching of training wenselijk? Denk aan een training ‘Spreekvaardigheid Duits’, ‘Gastgericht werken’ of Omgaan met klachten en weerstanden’. Voor uw vaste medewerkers zal een training ‘Leidinggeven’ of ‘Praktijkopleider’ veel opleveren. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van trainingen die wij aanbieden.

Net even de puntjes op de ‘i’ zetten en uw mensen zich zekerder, meer gemotiveerd en meer vakbekwaam laten voelen. U zult ervaren dat zij hun werk hierdoor met meer plezier gaan doen. Ook uw gasten gaan dit merken!

Wilt u informatie of met ons in gesprek? Laat het ons weten.